ПОРЪЧАЙ ДНЕС И ВЗЕМИ ПРАТКАТА СИ УТРЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50лв!

ПРОМО цени на ВСИЧКИ ПРОДУКТИ чак до 19.01.2023. Весели Празници!

Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

Комплект за бръснене MÜHLE серия PURIST:

 •   четка с естествен косъм от язовец (Silvertip badger), размер M (21 mm пръстен)
 •   класическа самобръсначка затворен гребен
 •   дръжки от ебонит
 •   хромирана стойка
Материал - Ебонит

Ебонитът е естествен материал, който прилича на мрамора. В цветово отношение твърдата гумена смес, която се произвежда на базата на естествен каучук и сяра, напомня на абанос. Наситено черно се среща със силно червено в  комбинация с деликатни линии, за да оформят елегантния вид на този комплект от MÜHLE.

Този материал е познат на любителите на музиката, тъй като се изполва при направата на мундщуци за саксофони и кларинети, както и клавиши за пиано. Ебонитът е предпочитан материал и за украса на лули и инструменти за писане, а вече и от MÜHLE за серията им за бръснене PURIST.

Косъм на четката - Silvertip badger

Сред ценителите косъмът от язовец silvertip badger  се разглежда като "pièce de résistance": само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец се използват за тези ръчно изработени четки за бръснене. Този ценен природен материал е особено мек и гъвкав.
Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Този изключителен продукт е изработен с исторически инструменти по занаятчийски метод, който се изпълнява само от няколко специалисти в цял свят.
Полукръглата форма на главата на четката е създадена ръчно. Съветваме ви да не подрязвате косъма на тази четка. Естествената мекота на косъма се запазва много дълго време.

Поддръжка: Важно за запазването на четката с естествен косъм в първоначалния ѝ вид е правилната ѝ поддръжка. За целта е необходимо веднага след употреба да измиете четката обилно с топла вода (до 45˚C). В противен случай могат да останат остатъци от сапун по космите и да ги повредят. Изсушете четката като няколко пъти изтръскате останалата вода по нея, след което я поставете на стойка с главата надолу. Не използвайте химически детергенти за почистване на четката.

От MÜHLE са създали видео, където е показано как правилно да почистете четката си за бръснене - MÜHLE tutorial - how to clean a shaving brush

Глава на самобръсначката - класическа с бръснарско ножче и със затворен гребен

След кратък период на ползване и опознаване на тази самобръсначка, ще се убедите, че с нея резултатът е траен, а кожата идеално гладка. За разлика от съвременните системи за ножчета, главата на самобръсначката не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.
Ние препоръчваме използването на неръждаемите MÜHLE бръснарски ножчета, които са идеално допълнение за вашата безопасност.

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър

Комплект за бръснене MÜHLE, четка с естествен косъм от язовец (Silvertip badger), класическа самобръсначка, дръжки от ебонит, със стойка, PURIST

 • Марка: MÜHLE
 • Код на продукта: S 091 E 58 SR
 • Наличност: В наличност
 • 616.00лв.
 • 440.00лв.

  Офертата е валидна от 21/11/2022 до 20/01/2023

Ключови думи: комплект за бръснене, четка за бръснене, класическа самобръсначка, подарък за мъж, магазин за класически самобръсначки