ПОРЪЧАЙ ДНЕС 📦 ВЗЕМИ УТРЕ с безплатна 🚚 доставка за над 50лв

Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

Самобръсначка GRANDE с отворен гребен – класическо острие
Дръжка и глава от неръждаема стомана

Това е едва десетият ѝ рожден ден, но тя вече е легенда: самобръсначката R 41 изисква финес от истински професионалисти с амбиции. Широко разположените зъбци и плоско позиционираното острие осигуряват агресивно мокро бръснене. Това изисква здраво захващане на класическата самобръсначка.

Досега самобръсначката MÜHLE с отворен гребен е била с класически хромиран вид. Но за своята годишнина R 41 се предлага и от неръждаема стомана. Тя се усеща добре в ръката, тъй като като версията GRANDE има малко по-дълга, по-обемна дръжка и  тежи с няколко грама повече. Финото релефно покритие осигурява правилното сцепление. Полираната неръждаема стомана осигурява обичайния лъскав външен вид на легендарната R 41.

Главата и дръжката са направени изцяло от този особено устойчив материал с качество на хирургическа стомана. Това прави R 41 устойчива алтернатива за вашия сутрешен ритуал. Тази самобръсначка с култов статус е особено подходяща за мъже с гъста и здрава брада. Но и любителите на тридневната брада ще ѝ се насладят.

След кратък период на ползване и опознаване на тази самобръсначка, ще се убедите, че с нея резултатът е траен, а кожата идеално гладка. За разлика от съвременните системи за ножчета, главата на самобръсначката не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

Самобръсначката с отворен назъбен гребен е разработена специално за мокро бръснене. Благодарение на структурата си, която се отличава със специален ъгъл на острието, моделът позволява енергична, много директна техника на бръснене. Както при самобръсначките със затворени гребени, острието се придържа от кривината на капачката. Комбинацията от отворен назъбен гребен и пролуката зад ръба на пяната гарантира, че острието е освободено от остатъци. Този иновативен дизайн прави последващото почистване лесно.
Резултатът от бръсненето зависи от факторите: ръст на брадата, гъстота и дължина на косъма на брадата, и как те си взаимодействат с острието. Някои ще постигнат оптимални резултати с много остро ножче, докато други могат да се възползват от по-нежните.
При бръснене самобръсначката трябва първо да се приплъзне по кожата без прилагане на натиск. Бръсненето по този начин е достатъчно и не е необходимо да се прави второ бръснене в обратната посока. Кожата трябва да бъде опъната по всяко време.
Самобръсначка с назъбен ръб е предназначена за мъжете с по-гъста, по-бързо растяща брада или за тези, които предпочитат да оставят  тридневна набола брада. Варианти на модела включват дръжки, изработени от бяла и черна висококачествена смола или с хромирани елементи.

Тегло: 113г

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър

Класическа самобръсначка

  • Марка: MÜHLE
  • Код на продукта: R 41 GS
  • Наличност: В наличност
  • 255.00лв.


Свързани продукти

Ножчета за бръснене MÜHLE с двойни остриета, 10бр.

Ножчета за бръснене MÜHLE с двойни остриета, 10бр.

Ножчета за бръснене MÜHLE с двойни остриета, 10бр...

5.00лв.

Стойка за четка за бръснене MÜHLE серии PURIST/KOSMO/CLASSIC, хромирана, универсална

Стойка за четка за бръснене MÜHLE серии PURIST/KOSMO/CLASSIC, хромирана, универсална

Универсална стойка за четка за бръснене MÜHLE, хромирана.Съвместима със следните серии:PURISTKOSMOCL..

52.80лв. 66.00лв.

Ножчета за бръснене Personna с двойни остриета, 10бр.

Ножчета за бръснене Personna с двойни остриета, 10бр.

Ножчета за бръснене Personna с двойни остриета, неръждаема стомана, 10бр...

6.00лв.

Ключови думи: класическа самобръсначка, класически самобръсначки, класическа самобръсначка muhle, подарък за мъж