ПОРЪЧАЙ ДНЕС И ВЗЕМИ ПРАТКАТА СИ УТРЕ!

Гарантирано - най-добри цени на MÜHLE! Намаления на избрани продукти и допълнително 5% отстъпка за поръчка над 200лв с код 576359 до 23.7.2020г.

Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

1. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за страната до офис на Еконт. За поръчки до 50 лв. се начислява такса за доставка 5 лв., която се отнася само за доставки до офис на Еконт. За доставки до адрес на клиента се начислява такса 7лв. независимо от стойността на поръчката.

2. Поръчки, в които липсват Име, Адрес и Телефон, не се изпълняват! Тези данни са задължителни при изпращане на пратки с куриер.

3. Поръчки, направени и потвърдени до 17:00ч. в работен ден се обработват и изпращат през същия ден. При поръчки до офис на Еконт, клиентът получава продуктите на следващия работен ден! Пратки в офисите на Еконт се получават и в събота до 13ч. Поръчки направени в събота и неделя се изпращат в понеделник.

4. При невъзможност за доставка на следващия ден ще Ви уведомим предварително.

5. След получаване на Вашата поръчка ние се свързваме с Вас на посочения телефон и само след Вашето потвърждение пристъпваме към обработка на поръчката.

6. За поръчка, която е отказана, след като е била изпратена с куриер, се дължи сумата за куриерската услуга в двете посоки.

8. Стока може да бъде върната съгласно клаузите в ЗЗП, като куриерската услуга е за сметка на клиента.