ПОРЪЧАЙ ДНЕС И ВЗЕМИ ПРАТКАТА СИ УТРЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50лв!

Елитни продукти за бръснене и козметика на световни марки с уникален дизайн и високо качество! Очаквайте нови кодове за отстъпки!

Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

  • Самобръсначка EDITION 5-blade от MÜHLE, Gillette® Fusion™, дръжка от лак (chinese lacquer), със стойка

Самобръсначка EDITION 5-blade от MÜHLE, Gillette® Fusion™, дръжка от естествен лак, със стойка в специална подаръчна кутия

Материал - Китайски лак (chinese lacquer)

Изработена от най-финия естествен лак, серията на Mühle EDITION № 2 е невероятно красива. Прилаган ръчно на много тънки слоеве, лакът отдавна е символ на съвършенство и естетизъм. Първите сведения за лакoвото изкуство датират от преди 300 г. пр. Хр. Процесът на обработване на смолата на азиатското лаково дърво е усъвършенстван непрекъснато през хилядолетията.

В древността са прилагани червен и черен, а по-късно и повече цветове в няколко слоя. След втвърдяване работните парчета отново се обработват, полират, боядисват или гравират. Urushi е името, дадено на този художествен занаят в Япония, и изразите, японски или китайски лак често се използват.

Серията Edition е създадена при същите условия: пълна липса на прах, ръчно прилагане на множество слоеве и няколко полиращи процедури. Колкото по-малко материал е използван, толкова по-фин и дълбок е блясъкът.

Глава на самобръсначката - Gillette® Fusion™
Най-новата система за бръснене от Gillette® обхваща пет остриета, разположени едно над друго, както и прецизен кант острие, разположен на гърба на касетата. Този дизайн осигурява много близо и нежно бръснене. Работата с него е лесна и безопасна и затова е идеален за всеки.

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър

Самобръсначка EDITION 5-blade от MÜHLE, Gillette® Fusion™, дръжка от лак (chinese lacquer), със стойка

  • Марка: MÜHLE
  • Код на продукта: RED 2 F
  • Наличност: С поръчка
  • 499.00лв.


Ключови думи: самобръсначка, самобръсначка Muhle с Gillette, Gillette Fusion, подарък за мъж