Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

Комплект за бръснене MÜHLE серия KOSMO:

  •    четка с естествен косъм от язовец (Fine badger), размер M (21 mm пръстен)
  •    класическа самобръсначка затворен гребен
  •    дръжки от висококачетвена смола, цвят лимонено жълто
  •    стойка, хромирана

Материал - Висококачествена смола
Използваната смола е синтетичен материал с високо качество, повърхността на която се обработва и пречиства отделно. Материалът е идеален за висок клас аксесоари.
Повечето четки и самобръсначки са с твърди дръжки. Материалът - висококачествена смола - се полира на няколко пласта, което придава на повърхността специален блясък. Този метод за преработка прави моделите приятни на усещане и осигурява безупречния им вид години наред.

След кратък период на ползване и опознаване на тази самобръсначка, ще се убедите, че с нея резултатът е траен, а кожата идеално гладка. За разлика от съвременните системи за ножчета, главата на самобръсначката не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.
Ние препоръчваме използването на неръждаемите Mühle бръснарски ножчета, които са идеално допълнение за вашата безопасност.

Косъм на четката - Fine badger

Косъмът Fine badger е по-мек от Pure badger, но малко по-твърд от Silvertip badger.
Космите са светлосиви на цвят и имат тъмна ивица, типична за висококачествени косми от язовец. Този естествен косъм е изключително добре пригоден за мокро бръснене и за постигане на масажиращ ефект.
Това качество се постига механично според високите стандарти, които се прилагат за всички Mühle продукти. Ако е необходимо, короната на главата на четката леко се подрязва, за да се получи перфектната, типична форма на всеки един продукт.

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър

Комплект за бръснене KOSMO от MÜHLE, четка за бръснене с естествен косъм (Fine badger), класическа самобръсначка затворен гребен, дръжки от висококачествена смола, цвят лимонено жълто, със стойка

  • Марка: MÜHLE
  • Код на продукта: S 281 K 874 SR
  • Наличност: В наличност
  • 294.00лв.


Ключови думи: комплект за бръснене, четка за бръснене, класическа самобръсначка, подарък за мъж