ПОРЪЧАЙ ДНЕС И ВЗЕМИ ПРАТКАТА СИ УТРЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50лв!

ПРОМО цени на ВСИЧКИ ПРОДУКТИ чак до 19.01.2023. Весели Празници!

Регистрирайте се за да имате възможността да се възползвате от намаленията ни.

Четка за бръснене MÜHLE с естествен косъм от язовец (Silvertip badger), серия EDITION

  • дръжка, изработена от въглерод с хромирани метални акценти
  • размер на пръстена: L 23 mm
Материал - Въглерод (Carbon)

Въглеродът е елемент, който се среща естествено в голямо разнообразие от форми. Въглеродните съединения дори се намират в диамантите. Инженери и активни състезателни експерти са ентусиазирани за въглерода, използван в индустрията.

Естетите обичат преди всичко фините светлинни отражения, създадени от тъмния материал. Следвайки сложен процес на разработка, от Мюле използват този предизвикателен материал за иновативния дизайн на MÜHLE EDITION Carbon. По този начин те обработват конвенционалните, гъвкави влакнести структури на ръка в специален процес.

Отделни заготовки - които по-късно стават дръжките на четки и самобръсначки - са покрити с тъканта. След това те се поставят във форма, при която влакната се подравняват равномерно и се накисват и втвърдяват с висококачествена смола в няколко работни стъпки, след което се полират. Това създава блестящите повърхности с техните динамични отражения.

Без хром светът ще изгуби много от блясъка си. При използване в мокри помещения  аксесоарите за бръснене на MÜHLE демонстрират най-добрите си качества: хромът е устойчив на корозия, много е дълготраен и има луксозен, съблазнителен блясък.

Косъм на четката - Silvertip badger
Сред ценителите косъмът от язовец silvertip badger  се разглежда като "pièce de résistance": само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец се използват за тези ръчно изработени четки за бръснене. Този ценен природен материал е особено мек и гъвкав.
Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна.

Този първокласен продукт е произведен с помощта на исторически инструменти по занаятчийска процедура, овладяна само от няколко специалисти по целия свят. Полукръглата форма на главата на четката се създава ръчно при свързване на четката. Следователно фините върхове не изискват подстригване и се запазва естествената мекота на косата.

Размери: 38 mm x 125 mm

Тегло: 168 g

Поддръжка: Важно за запазването на четката с естествен косъм в първоначалния ѝ вид е правилната ѝ поддръжка. За целта е необходимо веднага след употреба да измиете четката обилно с топла вода (до 45˚C). В противен случай могат да останат остатъци от сапун по космите и да ги повредят. Изсушете четката като няколко пъти изтръскате останалата вода по нея, след което я поставете на стойка с главата надолу. Не използвайте химически детергенти за почистване на четката.

От MÜHLE са създали видео, където е показано как правилно да почистите четката си за бръснене - MÜHLE tutorial - how to clean a shaving brush

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър

Четка за бръснене MÜHLE с естествен косъм (Silvertip badger), дръжка от въглерод, EDITION

  • Марка: MÜHLE
  • Код на продукта: 493 ED 1
  • Наличност: С поръчка
  • 686.00лв.


Свързани продукти

Четка за бръснене MÜHLE, изкуствен косъм (Silvertip Fibre®), дръжка от висококачествена смола, цвят черен, KOSMO

Четка за бръснене MÜHLE, изкуствен косъм (Silvertip Fibre®), дръжка от висококачествена смола, цвят черен, KOSMO

Четка за бръснене MÜHLE, изкуствен косъм (Silvertip Fibre®), дръжка от висококачествена смола, цвят ..

85.00лв. 119.00лв.

Стойка за четка за бръснене MÜHLE серии PURIST/KOSMO/CLASSIC, хромирана, универсална

Стойка за четка за бръснене MÜHLE серии PURIST/KOSMO/CLASSIC, хромирана, универсална

Универсална стойка за четка за бръснене MÜHLE, хромирана.Съвместима със следните серии:PURISTKOSMOCL..

47.14лв. 66.00лв.

Ключови думи: четка за бръснене, четка за бръснене muhle, естествен косъм, Silvertip badger, подарък за мъж